<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d36885583\x26blogName\x3dFyra+svenskar+p%C3%A5+Istedgade\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://vesterfaelledvej18.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://vesterfaelledvej18.blogspot.com/\x26vt\x3d2444303702299464750', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

cp(r)-nummer

Åh det går långsamt det här. "Tredje gången gillt hos våra älskade myndigheter" tänkte man och tog cykeln för att i motvind och för lite luft i däcken försöka bli en hederligt arbetande dansk medborgare. En ärlig medborgare som betalar sin skatt i hopp om bättre utsikter för de unga som snart blir våldsamt utkastade av polis och frireligiösa organisationer från sitt älskade ungdomshus. Kort sagt- skattekontoret var stängt. Jahapp det blir väl en ny cykeltur imorgon förbi väldoftande tågspår och grönskande industriområden.

Men allt är strålande! Jag har blivit biffmästare och står och steker oxfilé och tykstek på löpande band, friterar frites och bakar potatis. Det är ganska trevligt, och svettigt. Det är varmt att stå i ett litet litet kök med sina arbetskollegor som sjunger danska popvisor. en dansk popvisa går ungefär såhär:
ta mäj mä till joannaaaa, ta mäj mä, ta mäj mä, ta mäj määäää. oh mähänä dä man ikke hamnar, ska passa sig säää..."

blev lite orolig när jag läste föregående inlägg om 100-personersfest och krossade rutor men det var ändå inte här. det är sånt som händer. Får bara hoppas att lägenhetsinnehavaren inte hyr lägenheten i 3e hand eller råkar alltför illa ut på något annat sätt.

nu ska jag fortsätta med prison break-maraton. det är tumult på fängelset och den söta doktorn är i fara. men jag tror michael fixar det.

/eirk
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

» Post a Comment