Söndags middag
Hade en lång dag på restaurangen igår, jobbade från 1600-0300. Phu.. Sen gick jag upp till danskkollektivet som hade födelsedagsfest för Rikke. Det var trevligt att träffa lite folk men jag var lite för trött för att komma igång och Rikke hade redan gått och lagt sig. Sen var det upp och hoppa kl halv tio för att gå på personalmöte kl tio. Efter att ha halvsovit sig igenom ett frukostmöte åkte jag och rickard hem. Vi hade bestämmt att äta brunch med Rikardo och Katri, våra grannar ovanpå, och vi gick för att handla in. Det är svårt att handla när man är 8personer ( Jonas, Erik, Rikard, Lovisa, Rikardo, Katri, Rikardo's kusin, Sofie och Sara) som ska handla tillsammans, så det slutade med väldigt mkt mat. På förrättsbordet blev det gravadlax och potatis, fem olika ostar, bröd från den lokala italienska resturangen, salami direkt från italien, tomatsallad, ruccola, nån sort risbollar med ost i, oliver, feta och kex. Till huvudrätt blev det En kyckling i ugnen fylld med feta och diverse grönsaker tillsammans med en sorts grönsakskompott. Till efterrätt fruktsallad med champange och nån sorts dansk efterrättsbröd som heter nått med äpplen + blåbärssylt från umeå.
Planen var att vi skulle ta vidare på reggae klubb senare i kväll men alla blev rätt så slut av att äta all mat så nu tror jag bara vi blir här. Men en riktigt fin brunch var det.
Jag har kollat endel på biljetter hem till den här helgen, men det är rätt så dyrt.. Det billigaste alternativet jag hittade var faktiskt att flyga, men så ska man till och från flygplatser också. :/
/Jonas
Lite bilder:
Planen var att vi skulle ta vidare på reggae klubb senare i kväll men alla blev rätt så slut av att äta all mat så nu tror jag bara vi blir här. Men en riktigt fin brunch var det.
Jag har kollat endel på biljetter hem till den här helgen, men det är rätt så dyrt.. Det billigaste alternativet jag hittade var faktiskt att flyga, men så ska man till och från flygplatser också. :/
/Jonas
Lite bilder:
Det låter/ser ut mera som brakmiddag än som brunch! En stillsam fråga från modershjärtat; många verkar kallade att laga mat, finns det nån som diskar?
2:43 PM
Diska? Vi kör papptallrikar och plastbestik. Vi har faktiskt ingen diskmaskin!
Nej just nu står det ett berg av disk där nere och det har det väll gjort till och från, men vi har inte så mkt porslin så man måste diska efter varje middag nästan..
3:49 PM
Ja, ni tänker väl lite ekologiskt - får man hoppas!
» Post a Comment